Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő Kedvezménykupon

1 pont
20% kedvezmény

Beváltható még

  • 27 nap
  • 15 óra
  • 04 perc
Nyomtatható kupon Beváltás

1513637999

Kupon típusa: Nyomtatható kupon

20% kedvezmény az egész napos felnőttés gyermek fürdőbelépő árából a Sárvári Gyógyfürdőben.*

Fedett családi fürdő, minősített gyógyvíz, izgalmas csúszdák várják a család minden tagját Sárváron.

Sárvár Fürdő - felhőtlen szórakozás a gyermekeknek és tökéletes pihenés a szülőknek!
Egyedülálló módon ebben a fürdőben el van választva a csendes zóna - ahol a gyógyvizes medencékben lehet pihenni- és a kalandos gyermekmedencékkel teli családi élményfürdő, így mindenki megtalálja számítását. 
A szauna-világ egy külön gyöngyszem a fürdőn belül, ahol a különféle hőfokú szaunákban és gőzfürdőkben átmelegíthetjük magunkat.

*A kedvezmény más akcióval össze nem vonható és készpénzre nem váltható.
A kedvezmény egy fő részére, egyszeri alkalomra vonatkozik.
A kupon ünnepnapok és kiemelt időszakok kivételével bármikor felhasználható.
A kupon beváltható 2017. december 20-ig.

A program során biztosított kedvezmények száma és választéka nem állandó, azok időközönként frissülnek és/vagy módosulnak.

A kedvezményes kupon vásárlásának feltétele, hogy rendelkezzen elegendő pontértékkel SuperShop kártya egyenlegén, melyet beválthat a kiválasztott kedvezményen feltüntetett pontösszegéért cserébe.
A kedvezményes ajánlatok SuperShop kártyáján lévő pontbeváltását követően tölthetőek le és használhatóak fel.
A kedvezménykuponok egyedi sorszámmal rendelkeznek, és a honlapunkon feltüntetett Partnernél, a meghatározott feltételekkel, az ott megadott mértékben nyújtanak kedvezményt.
Egy kedvezménykupon csak egyszer, egy vásárlás alkalmával használható fel. A kedvezménykupon felhasználására vonatkozó kedvezményes vásárlási feltételek részletei a Játékszabályzatban, valamint a kedvezménykuponon találhatók meg.
A kedvezményre jogosító kedvezménykuponok felhasználási ideje minden kuponon feltüntetésre kerülnek. A kedvezménykuponok beváltási határidejének lejárta után azokkal kapcsolatban reklamációt a Szervező és Lebonyolító nem fogad el.
A promóciós ajánlat nem vonható össze semmilyen más kedvezménnyel, akcióval.
A kedvezménykupon nem értékesíthető, készpénzre nem váltható, és más ajánlattal nem vonható össze.
Az ajánlatok minden esetben a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek, Szervező és Lebonyolító fenntartja a jogot a kedvezmények korlátozására, megváltoztatására, illetve cseréjére a promóció időtartama alatt.
A kedvezménykupon kiválasztásának, letöltésének, nyomtatásának és beváltásának végső határideje: 2017. december 31. 23 óra 59 perc 59 mp. A beváltási határidő azonban ajánlatonként eltérő lehet, melyet a Kuponjaim menüpont alatt tud ellenőrizni! Az a Kártyabirtokos, aki a megadott határidőig nem nyomtatja ki kedvezménykuponját elveszti jogosultságát a garantált kedvezményre vonatkozóan. 2016. december 31-től a kuponok már nem használhatóak fel!
Szervező és Lebonyolító fenntartja a jogot, hogy elutasítson minden illetéktelen (a garantált kedvezményre nem jogosult) személy által beküldött igényt. Garantált kedvezményre csak a promóciós szabályzat rendelkezései szerint meghatározott személyek válhatnak jogosulttá.
Szervező és Lebonyolító nem felelősek a kedvezménykuponok helytelen felhasználásáért, a minőséggel és elérhetőséggel kapcsolatos elégedetlenségekért.
A promóciós szabályzatra a magyar jogszabályok irányadók; bármilyen esetlegesen felmerülő vita eldöntésére a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróságok jogosultak.
A Szervező, valamint a Lebonyolítók nem felelősek a Garantált kedvezmény kuponok felhasználásáért, és ebben a körben különösen nem felelősek a Szolgáltatóknál igénybe vett szolgáltatások feltételeiért, ideértve az esetleges mennyiségi és minőségi kifogásokat is, továbbá a szolgáltatások igénybevétele kapcsán kialakuló esetleges betegségekért vagy balesetekért.
A Szervező, valamint a Lebonyolítók nem vállalnak felelősséget a Szolgáltatók személyzetéért és vezetőségéért, valamint az általuk kibocsátott információkért, sem panaszt, sem követelést nem fogadnak el a Szolgáltatókkal kapcsolatos elégedetlenség vagy vita esetén. Nem vállalnak továbbá felelősséget a személyes veszteségekért, beleértve, de nem kizárólagosan, az anyagi veszteséget, amely saját, vagy a valamely más látogató, avagy a Szolgáltató hibájából következett be.
Webshop elfogadóhely esetén egy Egyedi kóddal érvényesítheti kedvezményét a megvásárolt kuponon megjelenített webcímen.
Üzletben való vásárlás esetén a kinyomtatott kupon leadásával érvényesítheti kedvezményét.
A kedvezmény igénybevételével kapcsolatos egyedi feltételek és tudnivalók a Megjegyzés mezőben találhatóak a megvásárolt és kinyomtatott kuponon.
A garantált kedvezmény igénybevételével kapcsolatos kérdések esetén a Szervező ügyfélszolgálata ad felvilágosítást a promóció teljes időtartama alatt az ugyfelszolgalat@superkupon.hu címen vagy a 06 1 267 4848-as non-stop hívható telefonszámon.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

  • Telefonszám: +36 95 523 600
  • Cím: 9600 Sárvár, Vadkert u.1.