Utazz a FlixBus-al!

1 pont
10% kedvezmény

Beváltható még

  • 72 nap
  • 17 óra
  • 46 perc
Nyomtatható kupon Beváltás

1556661599

Kupon típusa: Nyomtatható kupon

Tavaszi városlátogatások verhetetlen árakon! Utazz a FlixBus-szal kényelmesen és olcsón számtalan európai városba, most 10% kedvezménnyel!

Ízelítőül pár úticél kínálatunkból Budapestről:
- Bécs 1.599 Ft-tól
- Krakkó 3.799 Ft-tól
- Prága 4.990 Ft-tól
- Zágráb 5.399 Ft-tól
- Brno 3.799 Ft-tól
- Ljubljana 4.699 Ft-tól
- Kolozsvár 5.790 Ft-tól
- Velence 9.299 Ft-tól

...valamint úticélok Győrből és Szegedről is!
A kedvező árak mellett a buszokon a kényelem is kimagaslóan fontos: minden buszon biztosított a nagy lábtér, konnektorok, ingyenes wifi és mosdók, így a hosszabb vagy éjszakai utakon is a legnagyobb komfortban utazhatnak az utasok.

Használd ki a lehetőséget és utazz most 10%-kal olcsóbban: a kuponkódot a www.flixbus.hu weboldalon és a FlixBus alkalmazásban is beválthatod egészen 2019. április 30-ig, Magyarországot érintő járatokon. Utazási időszak: 2019. február 1. - június 14.

Fedezd fel velünk Európát!

A program során biztosított kedvezmények száma és választéka nem állandó, azok időközönként frissülnek és/vagy módosulnak.

A kedvezményes kupon vásárlásának feltétele, hogy rendelkezzen elegendő pontértékkel SuperShop kártya egyenlegén, melyet beválthat a kiválasztott kedvezményen feltüntetett pontösszegéért cserébe.
A kedvezményes ajánlatok SuperShop kártyáján lévő pontbeváltását követően tölthetőek le és használhatóak fel.
A kedvezménykuponok egyedi sorszámmal rendelkeznek, és a honlapunkon feltüntetett Partnernél, a meghatározott feltételekkel, az ott megadott mértékben nyújtanak kedvezményt.
Egy kedvezménykupon csak egyszer, egy vásárlás alkalmával használható fel. A kedvezménykupon felhasználására vonatkozó kedvezményes vásárlási feltételek részletei a Játékszabályzatban, valamint a kedvezménykuponon találhatók meg.
A kedvezményre jogosító kedvezménykuponok felhasználási ideje minden kuponon feltüntetésre kerülnek. A kedvezménykuponok beváltási határidejének lejárta után azokkal kapcsolatban reklamációt a Szervező és Lebonyolító nem fogad el.
A promóciós ajánlat nem vonható össze semmilyen más kedvezménnyel, akcióval.
A kedvezménykupon nem értékesíthető, készpénzre nem váltható, és más ajánlattal nem vonható össze.
Az ajánlatok minden esetben a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek, Szervező és Lebonyolító fenntartja a jogot a kedvezmények korlátozására, megváltoztatására, illetve cseréjére a promóció időtartama alatt.
A beváltási határidő ajánlatonként eltérő lehet, melyet a Kuponjaim menüpont alatt tud ellenőrizni! Az a Kártyabirtokos, aki a megadott határidőig nem nyomtatja ki kedvezménykuponját elveszti jogosultságát a garantált kedvezményre vonatkozóan. 
Szervező és Lebonyolító fenntartja a jogot, hogy elutasítson minden illetéktelen (a garantált kedvezményre nem jogosult) személy által beküldött igényt. Garantált kedvezményre csak a promóciós szabályzat rendelkezései szerint meghatározott személyek válhatnak jogosulttá.
Szervező és Lebonyolító nem felelősek a kedvezménykuponok helytelen felhasználásáért, a minőséggel és elérhetőséggel kapcsolatos elégedetlenségekért.
A promóciós szabályzatra a magyar jogszabályok irányadók; bármilyen esetlegesen felmerülő vita eldöntésére a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróságok jogosultak.
A Szervező, valamint a Lebonyolítók nem felelősek a Garantált kedvezmény kuponok felhasználásáért, és ebben a körben különösen nem felelősek a Szolgáltatóknál igénybe vett szolgáltatások feltételeiért, ideértve az esetleges mennyiségi és minőségi kifogásokat is, továbbá a szolgáltatások igénybevétele kapcsán kialakuló esetleges betegségekért vagy balesetekért.
A Szervező, valamint a Lebonyolítók nem vállalnak felelősséget a Szolgáltatók személyzetéért és vezetőségéért, valamint az általuk kibocsátott információkért, sem panaszt, sem követelést nem fogadnak el a Szolgáltatókkal kapcsolatos elégedetlenség vagy vita esetén. Nem vállalnak továbbá felelősséget a személyes veszteségekért, beleértve, de nem kizárólagosan, az anyagi veszteséget, amely saját, vagy a valamely más látogató, avagy a Szolgáltató hibájából következett be.
Webshop elfogadóhely esetén egy Egyedi kóddal érvényesítheti kedvezményét a megvásárolt kuponon megjelenített webcímen.
Üzletben való vásárlás esetén a kinyomtatott kupon leadásával érvényesítheti kedvezményét.
A kedvezmény igénybevételével kapcsolatos egyedi feltételek és tudnivalók a Megjegyzés mezőben találhatóak a megvásárolt és kinyomtatott kuponon.
A garantált kedvezmény igénybevételével kapcsolatos kérdések esetén a Szervező ügyfélszolgálata ad felvilágosítást a promóció teljes időtartama alatt az ugyfelszolgalat@superkupon.hu címen vagy a 06 1 481 6000-es telefonszámon munkanapokon 8:00 - 17:00 óra között.

FlixBus Hungary Kft.

FlixBus Hungary Kft.
1082 Budapest, Kisfaludy u. 32-38. IV.lph.V.emelet