Útmutató


A Promóció időtartama

A Promóció 2015. január 1. 00 óra 00 perctől 2018. december 31. 24 óra 00 percig tart.

A Promóció menete

1. Regisztráció

  • A Felhasználók a Promóció honlapján - www.superkupon.hu - regisztrálnak, melynek során kötelezően megadják a SuperShop kártyaszámukat, az e-mail címüket, nevüket, születési dátumukat, és opcionálisan telefonszámukat. A Felhasználók a regisztráció során elfogadják a Szabályzatban rögzített valamennyi feltételt és hozzájárulnak a regisztráció során megadott adataiknak a Szabályzat szerinti kezeléséhez.
  • A regisztráció során megadott e-mail címre aktiváló linket küld a rendszer, melyre rákattintva aktiválódik a regisztráció.
  • A regisztráció aktiválása után nyílik lehetőség a kedvezmények (SuperKuponok) letöltésére, a kedvezményes ajánlatokon (SuperKuponokon) feltüntetett mennyiségű SuperShop pontok felhasználó általi beváltása fejében.


2. Kedvezményekre (SuperKuponokra) vonatkozó információk

  • A kedvezmények (SuperKuponok) a Promóció honlapján az Aktuális ajánlatok menüpont alatt tekinthetőek meg nyilvánosan; a megtekintéshez regisztráció nem szükséges.
  • A kedvezményekre (SuperKuponokra) kattintva azokról részletesebb információk érhetőek el.
  • A kedvezmények (SuperKuponok) a letöltésüket és a rajtuk feltüntetett mennyiségű SuperShop pont beváltását megelőzően egyedi sorszámot nem tartalmaznak, és a rajtuk feltüntetett kedvezmény igénybevételére sem jogosítanak.

3. Kedvezmények (SuperKuponok) letöltése, felhasználása

  • A Promóció weboldalán a Felhasználó általi belépést követően, a kedvezmény (SuperKupon) Felhasználó általi kiválasztása után a kedvezményen (SuperKuponon) meghatározott mennyiségű SuperShop pont beváltása ellenében a Felhasználó által letölthetővé válik az egyedi sorszámú SuperKupon, mellyel egyidejűleg a beváltásra kerülő SuperShop pontok automatikusan levonásra kerülnek a Felhasználó SuperShoppont folyószámlájának egyenlegéből. A kedvezmények (SuperKuponok) legfeljebb a Felhasználó SuperShop pontegyenlege erejéig igényelhetők. A Felhasználó pontegyenlege vonatkozásában vita esetén mindenkor a SuperShop nyilvántartása az irányadó.
  • A kedvezmény (SuperKupon) kiválasztását és a letöltési folyamat elindítását követően visszavonásra, vagy másik kedvezményre (SuperKuponra) történő cserére nincs lehetőség.
  • A már letöltött, egyedi sorszámú SuperKuponok elérhetőek a Promóció weboldalán, belépést követően a Kuponjaim menüpont alatt, melyeket a Felhasználó a kuponon meghatározott határidőn belül kinyomtathat, és az Elfogadónál a SuperKuponon feltüntetett kedvezményre felhasználhat.


Bővebb információ a SuperKupon Szabályzatában olvasható.